Tarkkaa lämpötilan mittausta vaativissa olosuhteissa yli 20 vuoden kokemuksella

SKS Sensors®

Lapp Automaatio Oy tarjoaa uusinta lämpötila-anturien valmistustekniikkaa. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi teemme yksilöityjä asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle.

SKS Sensors® -lämpötila-anturit valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla prosessiteollisuuden ja koneenrakennuksen käyttöön. Lapp Automaatio on lämpötila-anturivalmistuksen uranuurtaja 20 vuoden kokemuksella. Me käytimme ensimmäisenä Suomessa laserhitsausta anturivalmistusprosessissa ja toimme ATEX-hyväksytyt lämpötila-anturit markkinoille jo vuonna 2002.

Pitkä kokemuksemme alalta varmistaa tasaisen laadun ja hyvän palvelun asiakkaillemme. Oma tuotanto takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille, esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt anturit kuuluvat valmistusohjelmaamme. Kaikki vaativat tarkkuushitsaukset tehdään laserhitsauslaitteilla Lapp Connecton tuotantotiloissa Hyvinkäällä. Joustavuudessa, varmuudessa ja laadussa haastamme kenet tahansa, missä päin maailmaa tahansa.

Tunnustettua laatua

Laatujärjestelmämme on ISO 9001:2008 -sertifioitu ja anturituotantomme erikseen ATEX-laatusertifioitu ja IECEx-laatuarvioitu. Sertifikaattikopiot voit ladata tästä.

DNV-GL ISO 9001:2008
VTT ATEX Q
IECEx QAR

Lapp Automaatio

Lapp Automaatio Oy on osa LAPP-konsernia. Olemme Suomen johtava koneenrakennuksen automaatio- ja sähkökomponenttien maahantuoja ja edustamme alan parhaita valmistajia. Laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelumme vahvuuksia ovat nopeus ja laatu. Asiakkaille tämä merkitsee kustannustehokkuutta ja riskittömyyttä. Yhteensä meitä on noin 50 alan ammattilaista ja työskentelemme 6 paikkakunnalla Suomessa. Päätoimipaikkamme on Vantaan Varistossa. Lisäksi meillä on pieni yksikkö Virossa.

LAPP Group on saksalainen perheomisteinen konserni, joka on maailman johtavia kaapeleiden, kaapelitarvikkeiden sekä -järjestelmien toimittajia. Tuotevalikoimassa on yli 40 000 tuotetta, jotka valmistetaan pääasiassa yhtiön omissa tuotantolaitoksissa. Konsernissa on 17 tuotantolaitosta ja 40 myyntiorganisaatiota eri puolilla maailmaa, joissa työskentelee noin 3 770 henkilöä. 

Alkuun

Uutiset

Omistajamuutos SKS-konsernissa - osa konserniyhtiöistä siirtyy kahden uuden omistajan haltuun

Lue lisää

SKS Sensors® tuotevalikoima laajenee infrapunamittaukseen.

Lue lisää

Prosesseista ja koneista saatu tieto on korkeintaan yhtä hyvää kuin mittaukset ja anturit, joilla data tuotetaan

Asiantuntijoiden puheista on ymmärretty, että kaikki tarvittava teknologia Internet...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto