Tarkkaa lämpötilan mittausta vaativissa olosuhteissa yli 20 vuoden kokemuksella

SKS Sensors®

SKS Automaatio Oy tarjoaa uusinta lämpötila-anturien valmistustekniikkaa. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi teemme yksilöityjä asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle.

SKS Sensors® -lämpötila-anturit valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla prosessiteollisuuden ja koneenrakennuksen käyttöön. SKS Automaatio on lämpötila-anturivalmistuksen uranuurtaja 20 vuoden kokemuksella. Me käytimme ensimmäisenä Suomessa laserhitsausta anturivalmistusprosessissa ja toimme ATEX-hyväksytyt lämpötila-anturit markkinoille jo vuonna 2002.

Pitkä kokemuksemme alalta varmistaa tasaisen laadun ja hyvän palvelun asiakkaillemme. Oma tuotanto takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille, esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt anturit kuuluvat valmistusohjelmaamme. Kaikki vaativat tarkkuushitsaukset tehdään laserhitsauslaitteilla SKS Connecton tuotantotiloissa Hyvinkäällä. Joustavuudessa, varmuudessa ja laadussa haastamme kenet tahansa, missä päin maailmaa tahansa.

Tunnustettua laatua

Laatujärjestelmämme on ISO 9001:2008 -sertifioitu ja anturituotantomme erikseen ATEX-laatusertifioitu ja IECEx-laatuarvioitu. Sertifikaattikopiot voit ladata tästä.

DNV-GL ISO 9001:2008
VTT ATEX Q
IECEx QAR

Video anturivalmistuksesta

Katsele videolta anturivalmistuksen perusvaiheet.

SKS Automaatio

SKS Automaatio Oy on osa SKS Group konsernia, joka on vuonna 1924 perustettu suomalainen perheyritys. SKS Group Oy työllistää yli 685 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2014 oli 105,3 M€. Konsernin ydintoiminnot ja kuusi tytäryhtiötä sijaitsevat Suomessa.

Ulkomaan yksiköt toimivat Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa.

SKS Automaatio Oy:n tuotealueita ovat: automaatio- ja turvakomponentit, kaapelit ja kaapelitarvikkeet, virransyöttö- ja ohjauslaitteet, instrumentit ja lämpötilan mittauslaitteet sekä hälytyslaitteet, kotelot ja liittimet.

SKS Sensors® on SKS Automaation rekisteröity tuotemerkki.

Alkuun

Uutiset

SKS Automaation WLT 310 langattomalle lähettimelle on myönnetty LoRaWAN-sertifikaatti.

Lue lisää

SKS Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance™ -verkostoon.

Lue lisää

SKS Automaation IoTKey® -järjestelmä takaa nopean ja kustannustehokkaan tavan asiakkaiden koneiden, laitteiden ja prosessien etävalvontaan ja ennakoivaan huoltoon...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto