IoTKey® - tuotteet ja palvelut

IoTKey®-järjestelmä valvoo ja ennakoi

IoTKey®-järjestelmä on nopea ja luotettava tapa hoitaa prosessien, koneiden ja laitteiden etävalvonta sekä ennakoiva huolto. IoTKey®-järjestelmä koostuu langattomista LoRa-lähettimistä, gateway-laitteesta ja pilvipalvelussa toimivasta graafisesta käyttöliittymästä. IoTKey®-järjestelmällä voidaan mitata erilaisia suureita mm. lämpötilaa, painetta, virtausta, tärinää ja öljyn laatua.

Kerätyn datan perusteella luodaan asiakaskohtaista analytiikkaa, raportteja ja ennusteita. Näin prosesseihin saadaan ennustettavuutta ja toimenpiteisiin voidaan tarpeen vaatiessa ryhtyä. Hyvinä esimerkkeinä saavutettavista eduista ovat määräaikaishuoltojen optimointi sekä aiheettomien huoltotoimenpiteiden minimointi. Digitalisoimalla manuaalisia prosesseja saadaan aikaan merkittäviä säästöjä operatiivisissa kustannuksissa, sekä arvokasta tietoa monitoroitavan laitteiston toiminnasta käyttöympäristössä.

Järjestelmän käyttöönotto on nopeaa ja edullista, ja se räätälöidään aina yksittäisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Uusien teknologisten ratkaisujen ansiosta järjestelmän vaatimat investointikustannukset ovat erittäin alhaiset. Useiden satojen tai jopa tuhansien mittapisteiden valvonnassa 3G tai 4G teknologiaan verrattuna tiedonsiirron virrankulutus ja kustannukset jäävät pieniksi.

Järjestelmä soveltuu käytännössä mille teollisuudenalalle hyvänsä: sovellusalueita ovat muun muassa tuotantokoneet, energiantuotanto ja -siirto, prosessiteollisuus, elintarviketeollisuus sekä logistiikka-, kiinteistö- ja yhdyskuntatekniikka.

Uutiset

Prosesseista ja koneista saatu tieto on korkeintaan yhtä hyvää kuin mittaukset ja anturit, joilla data tuotetaan

Asiantuntijoiden puheista on ymmärretty, että kaikki tarvittava teknologia Internet...

Lue lisää

Löydät meidät ständiltä 440, hallissa 3A, NürnbergMesse/Messezentrum.

Lue lisää

Tervetuloa osastollemme 6d80 Helsingin messukeskukseen.

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto