Ennakoivaa etävalvontaa nopeasti - IoTKey®

SKS Automaation IoTKey® -järjestelmä takaa nopean ja kustannustehokkaan tavan asiakkaiden koneiden, laitteiden ja prosessien etävalvontaan ja ennakoivaan huoltoon...

SKS Automaatio on yli kahden vuoden suunnittelun ja kehittämisen jälkeen tuomassa markkinoille täysin uudenlaisen, kokonaisvaltaisen IoTKey®-nimisen mittaus-, huolto-, valvonta- ja tiedonsiirtojärjestelmän.

"Yhtenä merkittävänä tavoitteena on tarjota asiakkaille järjestelmä, jolla voidaan siirtyä määräaikaishuolloista tarpeen mukaisiin optimaalisiin huoltoihin riittävän ajoissa. Järjestelmän ansioista ei tarvitse tehdä turhia huoltoja, eikä ehjiä osia vaihtaa. Tämä on selkeää rahansäästöä asiakkaalle", sanovat toimitusjohtaja Rami Hakala ja tuoteryhmäpäällikkö Vesa Tepponen SKS Automaatiosta.

"Meillä on osaamista anturitekniikassa, hallitsemme tiedonsiirrot ja nyt voimme tarjota helppokäyttöisen käyttöliittymän ja asiakaskohtaisen raportoinnin. Tämän tyyppisiä ratkaisuja samassa laajuudessa ei oikeastaan ole, maailmallakaan."

Lue lisää: Ennakoivaa etävalvontaa »

Lataa esite: IoTKey® - ota tieto haltuun (pdf)

Lue lisää: IoTKey® - for process insights »

Uutiset

Prosesseista ja koneista saatu tieto on korkeintaan yhtä hyvää kuin mittaukset ja anturit, joilla data tuotetaan

Asiantuntijoiden puheista on ymmärretty, että kaikki tarvittava teknologia Internet...

Lue lisää

Löydät meidät ständiltä 440, hallissa 3A, NürnbergMesse/Messezentrum.

Lue lisää

Tervetuloa osastollemme 6d80 Helsingin messukeskukseen.

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto