SKS Automaatio osaksi kansainvälistä LoRa Alliancea

SKS Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance™ -verkostoon.

SKS Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance™ -verkostoon. - SKS Automaatiolle suurin hyöty LoRa Allianceen kuulumisesta on verkostoituminen ja asiantuntemuksen kasvattaminen - kertoo toimitusjohtaja Rami Hakala. - Myös vaikuttamismahdollisuus LoRa-teknologian kehittymiseen ja yleistymiseen on tärkeää - Hakala toteaa. Jäsenyys mahdollistaa LoRa-yhteensopivien tuotteiden valmistuksen ja sertifioinnin. Julkisia LoRa-verkkoja rakennetaan parhaillaan monissa eri maissa, Suomessa julkista LoRa-verkkoa rakentaa Digita Oy. Uusin tuote SKS Sensors® -tuoteperheeseen on IoTKey® -järjestelmä, joka käyttää tietoliikenneverkkona LoRa-verkkoa.  Tulevaisuudessa SKS Automaatio tuo markkinoille lisää LoRa-verkkoon sopivia tuotteita.

SKS Automaatio on tulevaisuudessa entistä osaavampi sekä vahvempi kumppani teollisen internetin ratkaisujen toimittajana. Asiakkaamme hyötyvät osaamisestamme ensimmäisten joukossa. Kysy lisää ratkaisuistamme!

Mikä on Lora? LoRaWAN™ on LPWAN-määrittely (Low Power Wide Area Network), joka on tarkoitettu langattomille, akku/paristokäyttöisille esineille alueellisessa, kansallisessa tai maailmanlaajuisessa verkossa - esineiden internetissä (Internet of Things, IoT). LoRaWAN keskittyy tärkeimpiin IoT-vaatimuksiin. LoRaWAN-määrittely mahdollistaa älykkäiden esineiden saumattoman yhteiskäytettävyyden ilman monimutkaisia paikallisasennuksia. Se antaa käyttäjilleen, kehittäjilleen ja yrityksille vapauden laajentaa esineiden internetiä.

Tutustu tuotteisiimme jotka käyttävät LoRa-verkkoa:


SKS Sensors® ja IoTKey® ovat SKS Automaation rekisteröityjä tuotemerkkejä.
Tuotemerkkejä LoRaWAN™, LoRa Alliance™ ja LoRa Alliance Member™ on käytetty LoRa Alliancen myöntämällä lisenssillä.

Uutiset

Omistajamuutos SKS-konsernissa - osa konserniyhtiöistä siirtyy kahden uuden omistajan haltuun

Lue lisää

SKS Sensors® tuotevalikoima laajenee Infrapuna-lämpökameroihin.

Lue lisää

Prosesseista ja koneista saatu tieto on korkeintaan yhtä hyvää kuin mittaukset ja anturit, joilla data tuotetaan

Asiantuntijoiden puheista on ymmärretty, että kaikki tarvittava teknologia Internet...

Lue lisää
Uutisarkisto

Yhteydenotto